Innovaties - actuele onderwerpen - gratis toegang Bekijk online versie
beursinformatie
Vakbeurs Ruimte & Licht | 9 mei 2017 NBC Nieuwegein
3e editie > meer ruimte, meer licht
Na twee succesvolle edities in Nieuwegein, is de Vakbeurs Ruimte & Licht uit zijn jasje gegroeid. Daarom verhuist de vakbeurs dit jaar naar Expo Houten. U kunt zich nu al registreren voor een gratis bezoek.

De overstap naar Expo Houten geeft de beurs niet alleen de gelegenheid om te groeien qua omvang. Ook biedt het kansen om het scala aan bedrijven uit te breiden. Zo biedt de vergrote beursvloer ook de mogelijkheid voor bedrijven die zich bezighouden met andere lichttechnieken om aan te sluiten. Dat betekent voor u als bezoeker nog meer licht op één dag.

Lezingen
Op de beursvloer worden lezingen verzorgd door OVLNL, NSVV en Acquire Publishing. Gezamenlijk stellen zij een uitgekiend programma voor u samen dat u als bezoeker volledig op de hoogte brengt van de laatste nieuwe ontwikkelingen.
Registreer voor gratis toegang
 
Bedrijven op de beursvloer
 
Aftermovie 2017
Nog even terugkijken of zien wat u vorig jaar gemist heeft? Bekijk dan de aftermovie. In een paar minuten tijd krijgt u een goede indruk van de sfeer op de beurs. Ook komt een aantal exposanten aan het woord die hun ervaringen met de beurs delen.
Bekijk de video
 
 
Expoproof
Waar en wanneer?
5 juni 2018 - Expo Houten

Gratis toegang beursvloer en lezingen
Openingstijden: 09.45u tot 17.00u

Expo Houten
www.expohouten.nl
Meidoornkade 24
3992 AE Houten
Meer informatie
 
 
Expoproof
Deelnemen als exposant?
De Vakbeurs Ruimte & Licht is een eendaags evenement voor alle professionals die werkzaam zijn in het vakgebied openbare verlichting en andere lichttechnieken. Wilt u uw product of dienst ook tonen aan een groot publiek op deze toonaangevende beurs? Of wilt u meer informatie over exposeren? Bekijk dan de beurswebsite.
+31(0)857731751
marc.dewinter@expoproof.com
Meer informatie
 
Boek uw stand
Marc de Winter
 
Tip: beurscombinatie met nieuwe vakbeurs
Twee dagen na de Vakbeurs Ruimte & Licht vindt - in dezelfde hal in Expo Houten - de nieuwe vakbeurs Veiligheid in de Openbare Ruimte plaats. Heeft u producten of diensten die te maken hebben met aspecten van veiligheid? Maak dan gebruik van de combinatie-korting door aan beide beurzen deel te nemen. Neem voor meer informatie contact op of bekijk de website
Contact
 
Beurswebsite
 
Afmelden  |  Contact  |  ExpoProof
Twitter   Facebook   Youtube   Linkedin