Innovaties - actuele onderwerpen - gratis toegang Bekijk online versie
beursinformatie
Vakbeurs Ruimte Licht Expo Houten
Dinsdag 8 juni: exclusief voor OVL en techniek professionals
Op dinsdag 8 juni 2021 staat Expo Houten in het teken van openbare verlichting en techniek in de openbare ruimte.

Als bezoeker vindt u een zeer specifiek aanbod van producten en diensten. Er staan leveranciers met armaturen, lichtmasten, meettechnieken, voedingskabels- en kasten, verkeersregelinstallaties en aansluitkasten. En bedrijven op het gebied van installatie, aanbestedingen, lichttechniek en -ontwerp, inspecties en advies & beheer. Op de beursplattegrond ziet u welke exposanten zich tot nu toe al hebben ingeschreven.

Vraag uw toegangskaart aan

Om een veilige afstand te kunnen bewaren, is er slechts ruimte voor een maximum aantal bezoekers en hanteren we een toegangsbeleid, exclusief voor gemeenten, provincies en andere afnemers. Vraag hier uw toegangskaart aan.
De beursvloer is extra ruim opgezet en u kunt een vooraf door uzelf samengestelde route afleggen. Dit maakt allemaal onderdeel uit van het STAY & GO concept.
Vraag uw toegangskaart aan
 
Deelnemende bedrijven
 
Techniek en ovl
Er is veel mogelijk door toepassing van nieuwe technieken. Denk aan het op afstand besturen en monitoren van lichtmasten en het aansturen van verlichting op basis van data uit verkeersystemen. En we integreren nu en in de toekomst steeds vaker andere toepassingen zoals meten van luchtkwaliteit, snelheid, geluid etc.
Ook het kiezen van een armatuur is complexer door de veelheid aan mogelijkheden die led techniek biedt.
Lees meer
 
 
Handige favorietenlijst
Vanaf nu kunt u heel eenvoudig exposanten als favoriet aanmerken via de exposantenlijst onder de plattegrond.

Klik op het hartjes-icoon bij een bedrijf dat u sowieso niet wilt overslaan tijdens uw bezoek en loop via een efficiënte, veilige route over de beursvloer. Bij de exposanten met een logo kunt u uitgebreide informatie lezen over het betreffende bedrijf.

Zodra u klaar bent met selecteren, mailt u uw favorietenlijst naar uw mailadres.
Stel uw lijst samen
 
 
80 jaar specialist in aluminium
Nedal Aluminium (stand 2.31) is al ruim 80 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van aluminium masten. Ze hebben lichtmasten, vlaggenmasten en verkeersmasten.
De producten worden op een duurzame manier geproduceerd, conform het Cradle-to-Cradle principe waardoor de CO2-uitstoot wordt gecompenseerd.

De slimme mast van Nedal heeft mogelijkheden voor het plaatsen van verschillende opties op de mast, zoals 5-G zenders, camera's of het gebruik als laadstation.
Lees meer
 
Contact
 
"De beste beurs met betrekking tot openbare verlichting in Nederland waar ik tot nu toe geweest ben. Alle vakgenoten zijn aanwezig in een goede sfeer!"
- Bezoeker editie 2019
 
Uw bericht in de nieuwsbrief
In de aanloop naar de beurs op 8 juni sturen wij een serie nieuwsbrieven (oplage: ruim 11.000 e-mailadressen). Wilt u uw product of ontwikkeling in een nieuwsbrief onder de aandacht brengen bij gemeenten, provincies en andere OVL-professionals?

Voor € 495,- bereikt u een zeer gerichte doelgroep. Neemt u op 8 juni 2021 als exposant deel aan Vakbeurs Ruimte & Licht, dan betaalt u € 295,-.
Meer informatie
 
 
Expoproof
Deelnemen als exposant?
Vindt u dat u ook niet mag ontbreken met uw product of dienst? Wees er dan snel bij, om ook nog een mooie plek te kunnen uitkiezen!

Op de beursplattegrond ziet uw welke exposanten u voorgingen. De groene stands zijn nog beschikbaar. 
+31(0)857731751
Tarieven en stand boeken
 
 
Expoproof
Waar en wanneer?
Dinsdag 8 juni 2021
Expo Houten


Gratis toegang
Openingstijden: 09.30u tot 17.00u
Meidoornkade 24
3992 AE Houten
Meer informatie
 
 
Afmelden  |  Contact  |  ExpoProof
Twitter   Facebook   Youtube   Linkedin
 
...